Schoonmaker voor de eindschoonmaak van vakantiehuisjes

Wij zijn op zoek naar schoonmakers! Zowel parttime als fulltime kun jij bijdragen aan de gastvrijheid van onze klanten. Als vroege vogel is deze (bij)baan ook uitstekend te combineren met jouw studie. Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken, zorg je er graag voor dat gasten een heerlijk verblijf hebben tijdens hun vakantie, en ken je dé formule voor gastvrijheid? Dan zoeken wij jou!

Dit ben jij

Jij kent dé formule voor gastvrijheid. Jij begrijpt immers dat de beste vakantie begint met een brandschoon vakantiehuisje of appartement. Als schoonmaker bij Formula weet je precies hoe je een accommodatie zó achterlaat dat mensen er na hun vakantie in een review positief over schrijven. Je maakt de keuken, badkamer en het toilet tiptop in orde en zorgt voor een heerlijk, vers opgemaakt bedje waarin de volgende gast zonder zorgen kan slapen. Jij hebt namelijk al minimaal één jaar werkervaring als schoonmaker of interieurverzorger. Je beheerst de Nederlandse taal perfect, want je houdt niet alleen van hard werken; je houdt ook van lachen met collega’s! Jouw bijnaam is Pietje Precies, je slaat geen enkel plekje over en laat alles blinkend achter. Je bent in overleg beschikbaar op vaste tijdstippen, voornamelijk op vrijdag en op maandag. En, last but not least: je hebt een uitstekend uithoudingsvermogen, want schoonmaken is topsport!

Dit zijn wij

Formula kent dé formule voor gastvrijheid. Met onze schoonmaakservices, glasbewassing en koffieservice brengen wij gastvrijheid elke dag in de praktijk. Onze onderscheidende aanpak, proactieve houding en professionele uitstraling zorgen voor een positieve beleving voor iedereen: personeel, klanten en gasten. Onze medewerkers doen er dus alles aan om onze klanten tevreden te houden. Om hen daarbij te helpen, doen wij er alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. Wij houden van hard werken, maar ook van een grapje en een leuke, informele werksfeer. Collegialiteit staat bij ons voorop: teamwork makes the dream work! En na een dag hard werken, doen wij niet moeilijk over jouw beloning. Check dus snel wat je van ons kunt verwachten.

Dit kun je van ons verwachten

  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 25 vrije dagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Een prettige, informele en professionele werkomgeving 

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer via het sollicitatieformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Solliciteren?

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.