Schoonmaak Services

Een schone en nette omgeving is volgens ons de basis voor een goede prestatie of een prettig verblijf. Uw pand en de mensen erin kunnen namelijk alleen gedijen wanneer alles binnenin schoon, hygiënisch en comfortabel is en soepel verloopt. 

Formula heeft de ervaring, de technologie en de toewijding om te zorgen voor de mensen, de plaatsen en de ruimtes die voor u belangrijk zijn. Daarmee verhoogt u de productiviteit en het werkplezier van uw team en zorgt u ervoor dat uw klanten en bezoekers keer op keer terugkomen.

Onze formule voor uw schone panden

Volledige schoonmaakdiensten

Onze schoonmaakdiensten zijn zeer uitgebreid. Van schoonmaakonderhoud en dagelijkse schoonmaak tot gespecialiseerde schoonmaak als glasbewassing, gevelreiniging en dieptereiniging van keukens en sanitair. Wij hebben een schoonmaakformule voor elke klus!

Schoonmaakservice op maat

Schoon is schoon, maar niet elke schoonmaakbehoefte is hetzelfde. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, buiten kantooruren, op tijdelijke locaties of voordat uw gasten komen: wij bieden onze diensten op maat aan, met oog voor de kleine details die een geweldige klantervaring creëren.  

Reiniging van uw belangrijke pand

Waar iets vies is, maken wij schoon. Wij reinigen op kantoor, in het openbaar vervoer, op scholen, in de industrie en in winkels. Ook uw vakantiepark of –huisjes maken wij volledig klaar voor een nieuwe gastvrije ervaring, zodat gasten met veel plezier nog eens terugkomen.

Meer weten?

Gastvrijheid begint bij een schoon en opgeruimd pand. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen onze schoonmaakservices, neem dan vrijblijvend contact op!

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.