TA Services

Formula is een routinier in facilitaire services bij een TA. Van schoon toilet tot bijgevulde koffiemachine; wij zorgen voor een prettige werkomgeving voor personeel en contractors. Wij staan ervoor dat alles onmerkbaar goed georganiseerd en veilig verloopt. Met een scala aan diensten zorgen wij ervoor dat uw TA op facilitair gebied soepel verloopt.

Onze formule voor uw succesvolle turn around

Uitgebreide koffievoorzieningen

Uw turn around wordt mogelijk gemaakt door onze koffiediensten! Een lekker kopje koffie in de pauze? Wij leveren bonenkoffieapparaten, opzet koffieapparaten, bravo koffiemachines en meer, om uw personeel de hele werkdag energiek te houden.

Smetteloze hygiënevoorzieningen

Een schone en nette omgeving is volgens ons de basis voor uw turn around. Daarom bieden wij alles wat u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich volledig kunnen focussen op hun eigen taken: schoonloopmatten, alcohol- en zeepdispensers, handdoekdispensers, afvalbakken, klikobakken en andere hygiënevoorzieningen. 

Bestendig kantoormeubilair en -automaten

Uw medewerkers denken aan hun werkzaamheden, u denkt aan uw medewerkers. Met watercoolers, drank- en snoepautomaten, statafels, koelkasten, en ander kantoormeubilair of -automaten zorgt u goed voor de inwendige en uitwendige mens tijdens uw turn around.

Meer weten?

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.