Koffieservice

Goede koffie: dé brandstof van elk bedrijf. Met een cappuccino in de ochtend of een espresso tegen de afterlunchdip kan iedereen er weer tegenaan. Koffie is een beleving die mensen op elk moment van de dag samenbrengt; bij de koffieautomaat, in de vergaderzaal of op de werkvloer. 

Menig goed idee is ontstaan onder het genot van goede koffie – en goede koffie begint bij een goede automaat. Met onze koffieservice kunt u zeker zijn van een betrouwbare koffieautomaat van hoge kwaliteit. Een automaat die volledig aan uw wensen voldoet, want die bespreken wij graag met u voordat we een geschikt model kiezen.

Onze formule voor uw goede koffie

Verschillende soorten koffiemachines

Voor een kopje dat goed bij u past, bieden wij verschillende soorten koffiemachines. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke machine het beste bij uw bedrijf past. Vervolgens voorzien wij u van de beste apparatuur, zodat u uw medewerkers en gasten van de beste koffie kunt voorzien.

Service binnen 24 uur

Heeft u een storing? Bereik onze servicemonteurs via onze telefonische helpdesk. Tijdens kantooruren zijn we altijd beschikbaar. Onze servicemonteurs binnen 24 uur op uw stoep en u geniet binnen no-time weer van een lekker kopje koffie. Afhankelijk van het gebruik van uw koffiemachine, vindt er daarnaast minimaal één keer per jaar een noodzakelijke preventieve onderhoudsbeurt plaats. 

Levering, verzorging én bediening

Wij leveren én verzorgen uw koffieautomaten. Daar stopt onze service echter niet: heeft u tijdens een vergadering of evenement een extra paar handen nodig in de bediening? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u ook daar graag bij. Vele handen maken licht werk!  

Meer weten?

Gastvrijheid begint bij een uitstekend kopje koffie. Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om daarover vrijblijvend advies te geven!

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.