Glasbewassing

Het visitekaartje voor uw pand is het glas: van vrijwel elk gebouw is een aanzienlijk deel van de gevel bedekt met ramen. U kijkt erdoor naar buiten, de buitenwereld kijkt erdoor naar binnen en iedereen die passeert, kijkt er tegenaan.  

Een nette uitstraling van uw bedrijf begint dus bij heldere en schone ramen, vanbuiten én vanbinnen. Wij stoppen daarom niet bij het gevelglas, maar pakken ook de ramen aan die zich ín het gebouw bevinden. Ramen in wanden en deuren, lichtkoepels, lichtstraten … wij maken ze schoon! 

Onze formule voor uw glasheldere resultaat

Reiniging met osmosewater

Wij reinigen met osmosewater. Gedemineraliseerd osmosewater is ontdaan van alle elementen die vlekken kunnen veroorzaken, zoals kalk, chloriden, mineralen en ijzer. Daardoor drogen uw ramen streep- en vlekkeloos op. Voor kraakhelder glas! 

Reiniging met spons en raamtrekker

Ouderwets? Zeg maar grondig! Wij gaan graag aan de slag met een spons en raamtrekker. Zo nemen we niet alleen uw ramen, maar ook uw kozijnen en vensterbanken mee. Hardnekkig vuil zoals vogelpoep of hars verdwijnt daardoor als sneeuw voor de zon. Uw gevel is weer uw visitekaartje! 

Reiniging op hoogte

Wij werken letterlijk (en figuurlijk) op hoog niveau. We pakken uw hoge gevels, schuine gevels of gevels die aan water grenzen aan; met een telescopische steel van maximaal twaalf meter, op de ladder, vanaf een hoogwerker of vanuit een andere bereikbaarheidsvoorziening. 

Meer weten?

Gastvrijheid begint bij een nette uitstraling. Daar dragen doorlopend schone ramen aan bij. Wilt u uw schone ramen schoonhouden? Wij maken graag een planning voor de periodieke glasbewassing van uw hele bedrijfspand.

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.