Administratief medewerker

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker! Als administratieve topper word jij de kern van onze organisatie en ondersteun je je collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Zorg jij graag voor een klantgerichte en foutloze dienstverlening en ken je dé formule voor gastvrijheid? Dan zoeken wij jou!

Dit ben jij

Jij begrijpt dat gastvrijheid begint bij een goede administratie; pas als alles administratief op rolletjes loopt, kunnen jouw collega’s de ultieme gastvrije ervaring voor onze klanten verzorgen. Daarom zorg jij er graag voor dat alles in orde is. Inkoopfacturen, verkoopfacturen, e-mails, telefoontjes en formulieren verwerk jij efficiënt en effectief. Jij bijt je zonder moeite vast in procedures van ons opgestelde archief, kent onze systemen op je duimpje en schakelt snel met je collega’s uit andere afdelingen. Gastvrijheid creëren we immers allemaal samen! Met minimaal mbo-4 werk- en denkniveau én minimaal één jaar ervaring in het vak werk jij inmiddels snel en secuur. En dat is maar goed ook, want jij krijgt een baan met veel verantwoordelijkheden: ons gehele archief onderhouden, het bijhouden van onze systemen en processen en het verwerken van alle administratieve taken … Jij laat het er allemaal gemakkelijk uitzien!

Dit zijn wij

Formula kent dé formule voor gastvrijheid. Met onze schoonmaakservices, TA services, glasbewassing en koffieservice brengen wij gastvrijheid elke dag in de praktijk. Onze onderscheidende aanpak, proactieve houding en professionele uitstraling zorgen voor een positieve beleving voor iedereen: personeel, klanten en gasten. Onze medewerkers doen er dus alles aan om onze klanten tevreden te houden. Om hen daarbij te helpen, doen wij er alles aan om onze medewerkers tevreden te houden. Wij houden van hard werken, maar ook van een grapje en een leuke, informele werksfeer. Collegialiteit staat bij ons voorop: teamwork makes the dream work! En na een dag hard werken, doen wij niet moeilijk over jouw beloning. Check dus snel wat je van ons kunt verwachten.

Dit kun je van ons verwachten

  • Een marktconform salaris
  • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • 25 vrije dagen op basis van een 40-urige werkweek
  • Een parttimebaan met een 20-urige werkweek
  • Een prettige, informele en professionele werkomgeving


Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Dan kunnen wij niet wachten jou te ontmoeten! Solliciteer via het sollicitatieformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren?

Wij maken gebruik van cookies. Door het gebruik van cookies verbeteren we het gebruiksgemak voor jou als bezoeker en houden we statistische informatie bij.