Koffie service

Wij bieden diverse samenwerkingsvormen, creatieve en kostenbesparende oplossingen!

Koffieautomaat

Een goede koffieautomaat is onmisbaar op de werkvloer. Koffie brengt mensen samen. Het bevordert het teamgevoel en zorgt voor een rustmoment.
Hoe vaak ontstaan er geen goede ideeën bij de koffieautomaat? Daarnaast is een goede kop koffie ook het visitekaartje van uw bedrijf.
Een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie zal uw klanten bijblijven. Een kwalitatief goede koffieautomaat levert uw bedrijf dus alleen maar voordelen op.
Formula Koffieservice zorgt ervoor dat uw medewerkers en gasten van de beste koffie en koffieapparatuur te voorzien.

De tijd van slechte automatenkoffie op de werkvloer ligt al lang achter ons. Tegenwoordig is het mogelijk om ook op het werk een kwalitatief goede kop koffie aan te bieden.
Formula Koffieservice heeft verschillende soorten koffiemachines in het assortiment. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke machine het beste bij uw bedrijf past.

Met 1 leverancier heeft u alles bij de hand om uw medewerkers, uw klanten en leveranciers in de watten te leggen.

Betrouwbaar

Bij Formula Koffieservice vindt u alleen maar betrouwbare koffiemachines. Door onze ervaring en uitstekende service hebben we afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd.

Uitstekende service

Formula Koffieservice vindt goede service belangrijk. Afhankelijk van het gebruik van uw koffiemachine, vindt er minimaal een keer per jaar een noodzakelijke preventieve onderhoudsbeurt plaats.
Heeft u een storing? Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op. Wij hebben daarvoor een speciale telefonische helpdesk die tijdens kantooruren altijd bereikbaar is.

Meer weten?

Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven. U kunt natuurlijk ook direct onze producten bestellen.

Scroll to top